Isännöinti

Tapiolan Lämpö on kokenut ja hyvämaineinen isännöitsijätoimisto. Tarjoamme kaikki taloyhtiön tarvitsemat isännöintipalvelut Espoon, Vantaan, Helsingin ja Kirkkonummen alueilla. 

Isännöintipalvelut

Isännöintipalvelut Tapiolan Lämmöllä toteutetaan asiantuntevasti, taidolla ja tahdolla. tapiolan Lämpö tarjoaa isännöintipalvelua Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla sekä näiden lähialueilla.

Olemme isännöineet ihmisten koteja jo 65 vuotta. Kokemus ja ymmärrys suomalaisesta arjesta ja eri aikakausien rakennuskannasta palvelee kaikkia asiakkaitamme. Tänään meillä on yli 500 asukaskohdetta eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Isännöintipalvelut

Isännöinti on tiimityötä

Asiakkaanamme olevia taloyhtiöitä hoitaa ammattilaistiimi, johon kuuluu tiivistä yhteistyötä tekevät isännöitsijä, kiinteistöassistentti ja kirjanpitäjä. Panostamme myös tärkeisiin arjen asukaskohtaamisiin. Onnistumistamme mittaamme säännöllisesti asukastyytyväisyyskyselyillä.

Panostamme henkilökuntamme koulutukseen ja ammattitaidon ylläpitoon. Yrityksemme on ISA-auktorisoitu ja Suomen Isännöintiliiton jäsen.

Meillä asiakkaana oleminen on helppoa ja vaivatonta

 • Kun taloyhtiö on tehnyt päätöksen tulla asiakkaaksemme, huolehdimme asiakkuuden siirron hallituksen puolesta kokonaisvaltaisesti. Yhteistyön alkaessa isännöintitiimi ja hallituksen jäsenet sopivat tarkat keskinäiset pelisäännöt ja työnjaon.
 • Puolen vuoden kuluttua yhteistyön alkamisesta pidämme isännöintitiimin ja hallituksen seurantapalaverin. Isännöintitiimi kerää palautetta myös asukkailta yhteistyön eri vaiheissa.
 • Huolehdimme säännöllisestä tiedottamisesta hallituksen jäsenille, osakkaille ja asukkaille.
 • Sähköinen järjestelmämme on suunniteltu taloyhtiön asioiden hoidon helpottamiseksi.
 • Meiltä asiakas saa saman katon alta halutessaan niin taloushallintoon kuin suurten korjaushankkeiden läpiviemiseen liittyvät lisäpalvelut. Neuvomme myös muiden kumppanuussopimusten teossa.

Tarjouspyyntö - Isännöinti

 • Anna puhelinnumero kansainvälisessä muodossa alkaen +358
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: jpg, gif, png, pdf, Max. tiedoston koko: 20 MB, Max. tiedostot: 5.
   Lähetä tarjouspyynnön mukaan mahdolliset liitteet, kuten yhtiöjärjestys, pitkän tähtäimen (kunnossapito)suunnitelma (PTS) sekä tilinpäätös.

  Ota yhteyttä

  Etkö löytänyt mitä etsit? Ei hätää me autamme.

  2022 © Tapiolan Lämpö Oy

  Y-tunnus: 0194085-4

  Tietosuoja