Kustannustehokasta hallinnointia

Kokonaisvaltaista huolenpitoa

Liike- ja toimitilojen hallinnointi sekä niiden talousasiat ovat turvallista siirtää meidän hoidettavaksi. Tarjoamme käyttöönne sopimuksen isännöintipalvelujen hoitamisesta, jonka mukaisesti asioistanne huolehditaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Toimitusjohtaja hoitaa yhtiönne päivittäistä hallintoa ammattitaidolla ja yhtiön etua ajatellen. Kiinteistösihteerit toimivat toimitusjohtajan tukena ja auttavat monissa käytännön asioissa mm. osakerekisteröinneissä.

Onko talous kunnossa ja riittävätkö rahat? Tässä auttaa taloushallinnon tiimimme, joka pitää huolta kaikista talouteenne liittyvistä tuloista ja menoista luotettavasti ja ajallaan.

Kun teillä on tarve pienempiin tai suurempiin peruskorjaushankkeisiin, meiltä löytyy monen vuoden kokemus hankkeiden hallinnollisessa organisoinnissa.

Asiakaspalveluumme auttaa teitä kiinteistönne ylläpitämiseen liittyvissä asioissa. Yhtiönne asiat eivät jää silloinkaan hoitamatta, kun toimitusjohtaja tai kirjanpitäjäjänne on lomalla, vaan heille on nimetty tuurauspari.

Olemme saaneet hallinnon ja taloushallinnon hoidosta tilintarkastajiltamme erinomaista palautetta.

Käytettävissänne ovat myös tekniset asiantuntijapalvelut palveluhinnastomme tai erikseen tehdyn sopimuksen mukaisesti.