Apunasi 24h

Kokemus auttaa huolehtimaan

Taloyhtiönne kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä talousasioiden hoito ovat turvallista siirtää meille. Tarjoamme käyttöönne sopimuksen, jonka mukaisesti asioistanne huolehditaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Ammattitaitoinen isännöitsijä ottaa hoitaakseen taloyhtiönne hallinnolliset tehtävät sekä kiinteistön sopimusasioiden hoidon ja valvonnan. Kiinteistösihteerit toimivat isännöitsijän tukena monissa käytännön asioissa kuten tiedottamisessa ja osakkeiden rekisteröimisessä.

Onko yhtiön talous kunnossa ja riittävätkö rahat? Tässä auttaa taloushallinnon tiimimme, joka pitää huolta kaikista talouteenne liittyvistä tuloista ja menoista luotettavasti ja ajallaan. Ja kun toteatte tarpeen pieniin tai suuriin peruskorjaushankkeisiin, meillä ei mene sormi suuhun. Niiden hallinnassa meillä on monen vuoden kokemus.

Yhtiönne asiat eivät jää silloinkaan hoitamatta, kun isännöitsijänne tai kirjanpitäjäjänne on lomalla, vaan heille on nimetty tuurauspari.

Asiakaspalveluumme auttaa teitä aina ja missä tahansa asumiseen tai yhtiönne ylläpitämiseen liittyvissä asioissa.

Käytettävissänne ovat myös tekniset asiantuntijapalvelumme, jotka auttavat monen moisessa pulmassa palveluhinnastomme tai erikseen tehdyn sopimuksen mukaisesti.