Asukkaan asialla

Helppokäyttöistä palvelua

Kun tarvitset tietoa yhtiövastike- tai muista maksuista, voit ottaa yhteyttä suoraan yhtiönne kirjanpitäjään. Jos asia vaatii henkilökohtaista tapaamista, ole häneen yhteydessä ja sovi aika. Häneltä saat myös tietoa huoneistokohtaisista yhtiölainoista.

Lainaosuuslaskelman, isännöitsijätodistuksen sekä talokirjaotteet ym. asiakirjojen tilaaminen käy kätevästi täältä.

Oletko ostanut, saanut lahjana tai vaikka perinyt asunto-osakeyhtiön osakkeita? Onnea! Nyt on aika huolehtia siitä, että sinut merkitään yhtiön osakeluetteloon. Katso ohjeet mitä asiakirjoja sinun tulee toimittaa kiinteistösihteerille.

Jos huoneistoosi tulee muutostyötarpeita, täyttämällä muutostyöilmoituksen olet yhteydessä tekniseen asiantuntijaamme. Hänen kanssaan asiasi hoituu kätevimmin sähköpostiviestein, mutta tavoitat hänet myös tarvittaessa puhelimella tai ennakkoon sovittuun aikaan toimistolta.

Tämän lisäksi tilattavissasi on erikseen veloitettavia teknisen asiantuntijan palveluita kaikkiin oman remonttisi tarpeisiin – esimerkiksi kilpailutukseen, valvontaan ym. tehtäviin. Ota rohkeasti yhteyttä!

Huoneistosi vikailmoitukset voit tehdä suoraan Emma-palvelun kautta, sähköpostilla tai soittamalla numeroon 020 310 310 (24h). Jos mieltäsi askarruttaa, kuuluuko mahdollinen vika yhtiön vai itsesi maksettavaksi, voit tarkistaa vastuut oheisesta vastuunjakotaulukosta.