"Huoltomies keräsi pisteet myös kylässä olleelta anopilta ystävällisellä ja kohteliaalla asiakaspalvelulla.”

– Inga

Arjen pienet ihmeet – oikeilla valinnoilla niitä voi edesauttaa

Kun remontoinnissa tai vaikka lämmitysmuodon valinnassa tulee ison miettimisen paikka, katsotaan tilannetta yhdessä. Saat meiltä ulkopuolisen näkemyksen päätöstesi tueksi.

Tunnemme alueen ratkaisut läpikotaisin ja tiedämme kokemuksesta, mikä toimii ja missä on esiintynyt ongelmia. Usein myös tiedämme heti, kenen puoleen sinun kannattaisi kääntyä. Olemme apunasi kaikissa asumisen tilanteissa.

Kaikki kiinteistönhoito- ja korjaustyöt ovat tilattavissa tarpeenne mukaan.

Käyttö- ja huoltotoimen palvelut

Huollamme kiinteistön teknisten laitteiden huollot ja korjaukset sekä hoidamme asennukset. Teemme myös sähkötyöt, kaikki lvi-korjaukset sekä muut pienet korjaustyöt.

Päivystyspalvelu 24h

Vastaanotamme kiinteistöhälytykset ja hoidamme niiden raportoinnin. Avainpalvelumme pitää huolta niin ovien saamisesta auki kuin niiden pysymisestä vain asianosaisten käytössä. Kiireelliset korjaustyöt sujuvat kauttamme nopeasti samoin kuin niiden yhteydessä usein tarvittavat suojaaminen ja lisävahinkojen estäminen.

 Asiakkaita palveleva oma sähköinen kiinteistönhallintajärjestelmä

Kiinteistönhallintajärjestelmämme nimi on EMMA, jonka kautta voit hoitaa niin vikailmoitukset, kulutusseurannan, vikailmoitusten sekä tehtyjen toimenpiteiden seurannan sekä huoltokirjan ylläpidon.