Avainhallinta

Oletko palauttamassa tai noutamassa avaimia? Sisäänkäynti asiakaspalveluun tapahtuu osoitteesta Kalevalantie 5, (Armis pizzeriaa vastapäätä), ei siis Tapiolan Lämmön sisäpihan kautta

Tältä sivulta löydät tietoa erilaisista avainmalleista, joita kohteissamme on käytössä sekä tietoa eri mallien ominaisuuksista.

 

Avainmallit:

CLASSIC - Patenttivapaa avain, jonka lukosto on passiivi arkistossa, eikä uutta avainta voi teettää kuin malliavaimesta. Uusia Classic -avaimia ei voi tilata asiakaspalvelusta, vaan asiakkaat kopioivat uudet avaimet esim. suutarilla.

 

 

URA - Patentti on vanhentunut ja uusi avain voidaan teettää vain malliavaimesta. Uusia Ura-avaimia ei voi teettää asiakaspalvelun kautta, vaan asiakkaat kopioivat avainta esim. suutarilla.

 

EXEC - Stanssit ovat avaimen mustassa osassa painettuna tai kaiverrettuna. Exec -avaimen patentti on vapautunut ja avainta saa kopioitua suutarilta. Asiakaspalvelumme ei hyväksy kopioavaimia, vaan avaimen aihiossa tulee olla ABLOY kaiverrettuna.

 

SENTO - Avaimen patentti on voimassa. Uusien avainten tilaukset tehdään ainoastaan lukkoliikkestä, eli avaintilaukset tehdään aina Tapiolan Lämmön asiakaspalvelun kautta, meidän isännöimistämme kohteista.

 

ILOQ - Digitaalinen avain, joka tehdään asukkaille Tapiolan Lämmön asiakaspalvelussa, josta hoidetaan myös tarvittavat lisäavaimet. Avaimen leimaus on metalliin kaiverrettu tai avaimen muovisessa aihiossa. Kyseessä on hankausenergialla latautuva avain, jossa ei ole paristoja. Asiakaspalvelumme ohjelmoi avaimia, ja avaimen voi uudelleenohjelmoida nopeasti pois käytöstä avaimen kadotessa.

 

PROTEC - Suojattu avain, jonka patentti on voimassa. Stanssit löytyvät avaimen metallisesta aihiosta.

 

CLIQ - Elektroninen, patterilla toimiva avain jonka stanssit löytyvät muovisesta aihiosta. Avain piippaa kolme kertaa, kun paristo on vähissä.

 

Sento Optima - Avaimessa on mekaaninen avain sisällä, mutta siihen voidaan lisätä RFID tunniste, jolloin avaimeen saadaan kulkulätkän ominaisuudet. Patentti on voimassa ja sen stanssaukset on muovissa aihiossa.

 

Salto tägi - Täysin digitaalinen avain.

 

Kaba & Kaba Gege - Sveitsiläiset avaimet.