Ajankohtaista

Uusi liiketoiminta-alue yhdistää asiantuntijat ja käytännön tekijät

Tapiolan Lämpö -konserniin on perustettu uusi liiketoiminta-alue, joka yhdistää tekniset asiantuntijapalvelut ja kiinteistökorjauspalvelut. Teemu Englund on nimitetty asiantuntija- ja korjauspalveluliiketoiminnan liiketoimintajohtajaksi 11.11.2019 alkaen. ”Tämä muutos on osa uuden asiakaslähtöisen strategiamme jalkauttamista. Teknisten asiantuntijapalveluiden ja kiinteistökorjauksen yhteen saattamisella saavutetaan hyviä synergiaetuja”, toimitusjohtaja Karel Niemien toteaa.

Teemu Englundin ensimmäinen työkokemus Tapiolan Lämmöstä oli kiinteistökorjauksen kesätyöntekijänä insinööriopintojen viimeistelyvaiheessa vuonna 2010. Kesätyön jälkeen Teemu siirtyi meille tekniseksi isännöitsijäksi, missä hän ehti työskennellä noin kolmen vuoden ajan. Urapolku johti sen jälkeen asiakkaan puolelle, kun Teemusta tuli ylläpitopäällikkö Espoon Asunnoilla. Veri veti kuitenkin takaisin Tapiolan Lämpöön, jossa Teemu aloitti teknisen asiantuntijapalvelun yksikönpäällikkönä maaliskuussa 2017.

Ympyrä sulkeutuu nyt, kun Teemu ottaa vastuun teknisen asiantuntijapalvelun lisäksi kiinteistökorjausyksiköstä. Samassa yhteydessä, nykyisin teknisenä asiantuntijana toimiva, Jorma Kärnä nimetään korjauspalvelupäälliköksi. Kärnä ottaa uudessa tehtävässään esimiesvastuun kiinteistökorjauksen henkilöstöstä sekä korjauspalveluiden kehittämisestä, tukenaan Jorma Massinen. Teemu Englund näkee toimintojen yhdistämisessä paljon potentiaalia, sillä asiantuntija- ja korjauspalvelut tukevat hyvin toisiaan. ” Uskon, että asiakkaamme arvostavat ja kaipaavat monipuolista asiantuntijuutta sekä käytännön ammattitaitoa korjausrakentamisesta. Tavoitteenamme on rakentaa asiakaslähtöinen kokonaispalvelu, joka mahdollistaa entistä laadukkaamman palvelun tuottamisen asiakkaillemme ”, Teemu Englund kiteyttää.