Ajankohtaista

Tapiolan Lämpö -konserniin uusi toimitusjohtaja

Tapiolan Lämpö -konsernin uudeksi toimitusjohtajaksi 15.4.2019 lähtien on nimetty DI, EMBA Karel Nieminen. Hän on aiemmin toiminut mm. asiakkuuksista vastaavana johtajana Encore Ympäristöpalveluissa. Karel ottaa uuden tehtävän innolla vastaan: ”Tapiolan Lämpö on hyvämaineinen ja se tunnetaan asiakaskunnassaan erityisesti isännöinti- ja kiinteistöhuoltopalvelujen tarjoajana. Asiakaskuntamme tarpeet kuten koko toimintaympäristömme ovat muutostilassa. Kuuntelemme asiakkaidemme odotuksia ja toiveita tulevaisuuden palvelutarpeista tarkalla korvalla, jotta olemme jatkossakin asiakkaidemme ensisijainen valinta.”

Tapiolan Lämpö –konserni tarjoaa isännöinti-, asiantuntija- huolto-, kunnossapito- ja kuljetuspalveluita pääkaupunkiseudun asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Konsernissa työskentelee yli 300 kiinteistöalan ammattilaista ja sen liikevaihto on noin 27 M€. Tapiolan Lämpö -konserniin kuuluu emoyhtiö Tapiolan Lämpö Oy:n lisäksi Olarin Huolto Oy, Karakallion Huolto ja JS-Audit.

Lisätietoja antavat Tapiolan Lämpö Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kari Sainio, p. 040-704 9019 ja toimitusjohtaja Karel Nieminen, p. 040-768 5594.