Ajankohtaista

Vaihtolavatanssit pihallenne?

Metsään on tullut jo syys… ja metsässä syksy saakin mellastaa ihan vapaasti, mutta pihoilla on usein tarpeen vähän siivota syksyn jälkiä. Niin tunnelmallisia kuin syystuulessa lennähtelevät värikkäät lehdet ovatkin, alkavat ne lokakuussa muuttua liukkaaksi mössöksi ja tukkia sadevesikaivoja ja rännejä. Puita ja pensaita pitäisi hoitoleikata ja ne ikivihreät havupuutkin vaihtavat joka vuosi osan neulasistaan.

Monessa taloyhtiössä pihan laittaminen talvikuntoon hoidetaan talkoilla. Haravat viuhuvat ja oksasakset napsuvat ja hyvällä tuurilla lapset pääsevät kottikärrykyytiin. Ennen toimeen tarttumista on kuitenkin hyvä miettiä, että minne ne lehdet ja oksat laitetaan. Oikea vastaus ei ole ”kaupungin maille”, ”jonnekin metsän laitaan” tai ”naapurin tontille yöllä”.

Tapiolan Lämmön tarjoama kätevä, laillinen ja edullinen ratkaisu on vaihtolava. Lavan voit tilata helposti lomakkeella ja se tuodaan haluamaasi aikaan ja haluamaasi paikkaan. Jotta varmasti saisit lavan myös syksyn sesonkiaikaan, kannattaa se tilata ajoissa. Lomakkeeseen kirjoitetut hyvät ohjeet sijoituspaikasta varmistavat sen, että lava laskeutuu juuri siihen mihin halutaan.

Talkoiden jälkeen voikin sitten nautiskella talkoomakkarat tai muut eväät ja antaa Tapiolan Lämmön huolehtia vaihtolava pois pihalta ja sen sisältö asianmukaisesti Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen - joka muuten täytti juuri 30 vuotta!

Tilaa vaihtolava lomakkeella.

Vaihtolavahinnastoon voit tutustua tässä (pdf) ja jos haluat tilata talkoisiin maa-aineksia, kuorikatetta tai vaikka hiekkalaatikkoon uudet hiekat, voi katsoa maa-aineshinnastoamme tässä (pdf).