Ajankohtaista

JS-Audit osaksi Tapiolan Lämpö-konsernia

                                              

24.4.2017

 

JS-Audit osaksi Tapiolan Lämpö-konsernia, julkaisuvapaa 24.4.2017 klo 9.00

Tapiolan Lämpö ostaa JS-Audit Oy:n isännöintiliiketoiminnan. Liiketoimintakauppa on osa Tapiolan Lämmön kasvustrategiaa ja tukee konsernin tavoitetta laajentaa huolto- ja isännöintiliiketoimintaansa pääkaupunkiseudulla.

”JS-Audit Oy on perustettu vuonna 1988. Toiminta alkoi tilitoimistona, mutta muuttui jo muutaman vuoden päästä voimakkaasti isännöinnin suuntaan. Vuonna 2006 luovuttiin kokonaan liikekirjanpidoista ja keskitettiin kaikki voimavarat isännöintipalvelun kehittämiseen. Palvelukonsepti onkin saavuttanut asiakkaiden piirissä varauksettoman hyväksynnän. Asiakastutkimuksissa yhtiö on jo neljästi saavuttanut selvästi paremmat arvostelut kuin kilpailijansa. Suurin haaste on ollut ja on edelleen vanhenevan asuntokannan ylläpito- ja peruskorjaukset. Isännöitsijän rooli on niissä keskeinen, koska hallituksista harvoin löytyy vastaavaa asiantuntemusta. Elinkaariajattelun pohjalta tapahtuva suunnittelun ohjaus on oikea tie pitkäjänteiseen korjaustoimintaan. Kiinteistön hyvä kunto ja turvallisuus ovat asumisviihtyvyyden keskeisiä osatekijöitä. Uskon Tapiolan Lämmön tuovan pitkän kokemuksensa kautta toimintaamme lisää osaamista ja kehitysideoita ja turvaavan omalta osaltaan toiminnan jatkuvuuden pitkällä tähtäyksellä”, sanoo JS-Audit Oy:n toimitusjohtaja Jouni Suominen.

JS-Auditin liiketoimintakauppa lisää läsnäoloamme entisestään kehittyvässä Hakunilassa. JSAuditin huippuporukka jatkaa Jounin johdolla taloyhtiöasiakkaiden palvelua Vantaalla, Itä-Helsingissä ja lähialueella. Nykyisillä ja uusilla JS-Auditin asiakkailla on mahdollisuus hyödyntää Tapiolan Lämpö-konsernin palveluita, vaikkapa teknistä asiantuntijapalvelua, huolto- ja kunnossapitopalveluita tai remonttipalveluitamme.” sanoo Tapiolan Lämmön toimitusjohtaja Harri Oesch.

Liiketoimintakaupalla ei ole vaikutusta henkilöstön työsuhteiden ehtoihin tai asiakassopimuksiin. Pidämme JS-Auditin asiakkaille tutustumistilaisuuden toukokuun lopussa.

Liiketoimintakauppa toteutuu 1.5.2017.

Lisätietoja:

 

Tapiolan Lämpö –konserni tarjoaa isännöinti-, asiantuntija- huolto-, kunnossapito- ja kuljetuspalveluita pääkaupunkiseudun
asunto- ja kiinteistöyhtiöille. Konsernissa työskentelee yli 300 kiinteistöalan ammattilaista. Tapiolan
Lämpö-konserniin kuuluu emoyhtiö Tapiolan Lämpö Oy:n lisäksi Olarin Huolto Oy, Myllärimäen Lämpö Oy ja Tapiolan
Keskustorni Oy. Vuonna 1956 perustetulla Tapiolan Lämmöllä on 114 osakkeenomistajaa, joista 111 on Tapiolan
alueen asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä.