Ajankohtaista

Tapiolan Lämpö jatkaa strategista laajentumistaan – seuraavaksi vuorossa on Vantaa

”TL-konserni uusi strategiaansa viime syksynä, minkä tuotoksena uusi toiminta-alue rajattiin käsittämään laajennettu pääkaupunkiseutu ja kehyskunnat”, kertoo liiketoimintajohtaja Antti Nevalainen.

Vantaalle laajentumisen mahdollistaa Vantaan vuokra-asuntojen kanssa 1.10. alkava kahden yhdistetyn alueen kilpailun voitto, joka varmistui elokuussa. Alueellista laajentumista tukee kaksi asiakaspalvelupistettä, jotka perustetaan alueelle sopimuksen yhteydessä. Nyt voitetut VAV:n sopimukset käsittävät alueet Hakunila, Nissas, Korso ja Pohjois-Korso. Näiden alueiden ympärille lähdetään rakentamaan laajempaa palveluliiketoimintaa.

Laajentumisessa alueelle tulee oma palveluyksikkö, jonka voimin palvelut toteutetaan.  Yksikön päälliköksi tulevaa toimintaa johtamaan on valittu Tapiolan Lämpö -konserniin kuuluvan tytäryhtiön Olarin Huollon pitkäaikainen vetäjä Mikael Martelin.

”Olen innostunut uudesta tehtävästä ja sen tuomasta haasteesta. Aina on kiva oppia uutta ja päästä eteenpäin”, yksikönpäällikkö Mikael Martelin kertoo.

Innostunut on myös alueen ratkaisumyyjä, joka on odottanut mahdollisuutta päästä tarjoamaan palveluita myös muille alueen potentiaalisille asiakkaille. ”Tämä on hieno mahdollisuus laajentumiselle, jota ei aikaisemmin ole ollut tarjolla”, ratkaisumyyjä Marko Järvilehto iloitsee.

Näin syksyn töitä kohti mentäessä TL-konserni aikoo tulla alueelle koko kattauksensa voimin ja tuottaa alueella laadukkaita sekä asiakkaita ilahduttavia palveluita.

Lippua pidetään korkealla!