Poismuuttajan muistilista

Mover's checklist and moving notice form in English here.

Muuttaessa on monta muistettavaa, jotta kaikki asiat tulevat hoidetuksi. Haluamme huoltoyhtiönäsi olla apuna ja tukena, jotta muutto sujuu näppärästi, mukavasti ja helposti.


Tässä muistilista poismuuttajalle:

 • On tärkeää palauttaa asuntoon liittyvät kaikki avaimet ajoissa. Muista myös autopaikkaan liittyvät avaimet ja luvat.
 • Ennen kuin palautat avaimet, kannattaa loppusiivous tehdä huolella, vuokranantajasi ohjeita noudattaen.
 • Asunnon avaimien palautuspäivän voit tarkistaa vuokranantajaltasi, näissä on vuokranantajakohtaisia eroja.
 • Avaintenpalautuslaatikko eteisaulassamme on käytettävissänne jokaisen kuukauden ensimmäisenä ja viimeisenä arkipäivänä ja 15. päivänä tai sitä seuraavana arkipäivänä.
 • Avainpalautuslaatikkoon voit palauttaa kaikki asuntoosi tai autopaikkaasi liittyvät avaimet. Mikäli käytät avainpalautuslaatikkoa, tulee palautuslomakkeelle kirjoittaa selkeällä käsialalla nimi ja osoite, jonka avaimia palautat, sekä puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Kirjaa myös autopaikan numero, mikäli muistat sen. Muistathan kirjata kuoren päälle myös asunnon osoitteen.
 • Palvelupisteemme sijaitsee Espoossa, Pohjois-Tapiolassa, osoitteessa Kalevalantie 5.
 • Meille, huoltoyhtiöllesi muuttoilmoitus tulee tehdä alla olevalla lomakkeella.
 • Teethän muuttoilmoituksen myös digi- ja väestötietovirastolle sekä postille osoitteessa www.muuttoilmoitus.fi.


  Saapuminen asiakaspalveluun (Kalevalantie 5):

  Kun tulet palauttamaan avaimia, sisäänkäynnin löydät osoitteesta Kalevalantie 5, Kalevalantien varrelta. Parkkipaikkoja löytyy talon ABC/S-Marketin puoleisesta päädystä, ja sisäänkäynti asiakaspalveluun tapahtuu Kalevalantiellä sijaitsevan pääoven kautta. Sisäpihalle ajaminen ja siellä liikkuminen on ehdottomasti kielletty turvallisuussyistä. Pysäköinti on sallittu ainoastaan asiakaspysäköintikyltein merkityillä paikoilla.

 

MUUTTOILMOITUS:

Huom! Autopaikat ovat henkilökohtaisia ja niillä on yleensä kalenterikuukauden irtisanomisaika. Irtisanomisajan näet sopimuksestasi. Muistathan palauttaa mahdolliset autopaikan käyttöön oikeuttavat pysäköintiluvat sekä avaimet.

Tämä ilmoitus ei korvaa lakisääteistä muuttoilmoitusta