Case Taitotalo: Haluamme taata alan parhaan ammatillisen osaamisen

Tapiolan Lämpö on aloittanut yhteistyön työelämän kehittämisratkaisuja sekä ammatillista aikuiskoulutusta tarjoavan Taitotalon kanssa. Kumppanuuden avulla Tapiolan Lämpö haluaa taata henkilöstölleen alan parhaan ammatillisen osaamisen. Tänä vuonna yhteistyössä järjestettävät koulutukset liittyvät etenkin kiinteistöhuoltoon. 

Tapiolan Lämmön ja Taitotalon solmiman sopimuksen tavoitteena on entistä suunnitelmallisempi osaamisen ja ammattitaidon kehittäminen. Sopimus tukee myös Tapiolan Lämmön käyntiin pyörähtänyttä strategiakautta, jonka painopiste on työntekijäkokemuksen ja osaamisen vahvistamisessa.

  • Taitotalon monipuolinen koulutustarjonta mahdollistaa strategisten tavoitteiden saavuttamisen. Saamme nyt saman katon alta palveluita ammatillisen osaamisen kehittämiseen sekä kiinteistöhuollon että isännöinnin liiketoimintaan. Sen lisäksi Taitotalon kumppanuus tarjoaa väylän sopivien työharjoittelijoiden löytämiseen, Tapiolan Lämpö Oy:n henkilöstöjohtaja Carola Nores-Joukama kertoo. 

Työhyvinvointiin ja osaamiseen panostaminen ovat Tapiolan Lämmön yrityskulttuurin kulmakiviä, joiden eteen todella halutaan tehdä töitä. Aloitettu yhteistyö jatkaa tätä tavoitetta hienosti.

  • Meillä on jo olemassa paljon hyviä asioita, mutta nyt moninkertaistamme panostukset osaamisen kehittämiseen, Nores-Joukama iloitsee. 


Tänä vuonna Taitotalo ja Tapiolan Lämpö järjestävät yhdessä erityisesti kiinteistöhuollon koulutuksia, ja Taitotalolta on tulossa noin kymmenen koulutustilaisuutta Tapiolan Lämmölle. Lisäksi Taitotalossa on tälläkin hetkellä useita Tapiolan Lämpö Oy:n henkilöstön jäseniä suorittamassa ammattitutkintoa tai osatutkintoa.

Lue lisää Taitotalon sivuilta