Oletko muuttamassa? Näin palautat avaimesi.

Käytämme asiakaspalvelupisteellämme kuoripalautusta kaikkien asukkaiden asuntojen ja autopaikkojen avainten palautuksia varten.

Täytä tietosi* lomakkeelle, laita lomake sekä palauttamasi avaimet kirjekuoren sisälle. Kirjoita kuoren päälle vielä osoite tai autopaikka, jonka avaimia palautat sekä sulje kuori. Sen jälkeen voit pudottaa kirjekuoren palautuslaatikkoon aulassamme tai aukioloaikojemme ulkopuolella ulkoseinän postilaatikkoon.

Kirjekuoria ja palautuslomakkeita on saatavissa aulastamme palautuslaatikon vierestä. Avainten palautukset käsitellään mahdollisimman pian. Jos et kuule meistä mitään, avainpalautuksesi on kunnossa. Saat meiltä viestin, mikäli avaimia puuttuu ja asunnon lukko täytyy sarjoittaa tai uudelleenohjelmoida.

*Voit myös täyttää ennakkoon seuraavat tiedot erilliselle paperille: etunimesi, sukunimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja osoite, jonka avaimia palautat sekä autopaikan numero, jos palautat autopaikan avaimia.